Jaevo – Vintage en Vintouch‘ is opgericht in het jaar 2020. Sander en Patrick zijn het gezicht achter deze naam, twee liefhebbers met ieder hun eigen expertise op het gebied van meubilair uit de vorige eeuw.

Het enthousiasme van de beide vrienden is uitgegroeid tot deze website. In eerste instantie dient de website als toonkamer van hun aanbod. Het is zeer zeker ook een kanaal om het enthousiasme met anderen te delen: de jacht op nieuwe aanwinsten, de euforie als er zo’n aanwinst gevonden is, het onderzoek over de vondst, het trots tonen ervan en de blijdschap van de uiteindelijke nieuwe eigenaar, waarbij de cirkel weer rond is.

Jaevo – Treasure Hunters

“Wat drijft jullie nou?” wordt er wel eens gevraagd: “Toch wel de kick. Het is als schatzoeken met het euforische gevoel dat je krijgt als je weer een ‘schat’ hebt gevonden. Het werkt verslavend. Je komt daarbij zo nu en dan op heel bijzondere plekken en ontmoet interessante mensen op allerlei vlakken, wat het extra leuk maakt.” Met een knipoog: “We zouden ons eigenlijk ‘Jaevo – Treasure Hunters’ moeten noemen.

Ook de blijdschap en het enthousiasme van de nieuwe eigenaren is een onderdeel waarvan de twee mannen energie krijgen. “Het is zo leuk om te zien als iemand exact dát item gevonden heeft waar diegene al zo lang naar op zoek is. Zo nu en dan hebben ze er ook nog een mooi verhaal bij. En de blijdschap dat daarbij komt kijken is toch de spreekwoordelijk ‘kers op de taart’.”

Vintage future

Op de vraag wat hun doel is beginnen ze direct te stralen: “Momenteel proberen we dit zo goed als mogelijk naast onze huidige baan in te passen. We hopen echter dat het mag uitgroeien tot een volwaardige onderneming, zodat we ons hier 24/7 mee bezig kunnen houden. Daarnaast willen we ons ook gaan specialiseren in designklassiekers.”

 

Sander en Patrick nodigen je graag uit om een kijkje te nemen in hun schatkamer en hopen dat er ook voor jou een waardevol item te vinden is.